De korting wordt bepaald op basis van de kortingsvoorwaarden vermeld op de website van de winkelier van het Kortingsnetwerk waar de aankoop is gedaan; u zult een percentage van het netto aankoopbedrag besteed bij winkelier van het Kortingsnetwerk ontvangen. Het netto aankoopbedrag is het totaal door u betaalde aankoopbedrag aan de winkelier van het Kortingsnetwerk minus belastingen, cadeaupapier, verzendkosten, en transactiekosten en eventuele door de winkelier van het Kortingsnetwerk aan te geven posten. De korting wordt niet verleend in geval de aankoop wordt geannuleerd of de producten worden geretourneerd.

Het bedrag van korting die per maand geaccumuleerd worden, mag niet meer bedragen dan €300 in die zin dat alle gecumuleerde bedragen boven de drempel van €300 niet gecrediteerd zullen worden op de rekening van het Lid, ook niet in de daaropvolgende maand, of op eender welke wijze terugbetaald zullen worden aan het Lid. In geval van retour of annulering van de Gekwalificeerde Aankopen, behoudt Webloyalty zich het recht voor om het bedrag van de korting, verworven op de rekening van het Lid gecrediteerd voor deze aankoop, te debiteren. De retours zijn onderworpen aan het retourbeleid van elke individuele webwinkel waarbij het Lid zijn Gekwalificeerde Aankopen heeft gedaan.

Korting berekenen

REKENVOORBEELD

Stel u koopt een paar schoenen van €90; wat zou de korting zijn die u zou krijgen als de de winkelier van het Kortingsnetwerk u 10% korting aanbiedt?

Om de prijs exclusief btw op basis van de prijs inclusief btw te berekenen, dient de prijs inclusief btw te worden gedeeld door (100+BTW tarief) vermenigvuldigd met 100.

Berekening van de prijs exclusief btw bij een prijs van €90 inclusief 21% btw:
€90 / 121 x 100 = €74,38

Berekening van het bedrag van 10% korting op een prijs na belastingen:
(€74,38 x 10)/100 = €7,44


U zou een korting van €7,44 krijgen als u een paar schoenen van €90 koopt bij een winkelier van het Kortingsnetwerk die 10% korting biedt via Winkelen en Sparen.

Status transacties

U kunt de status van uw transacties opzoeken door hier uw saldo te bekijken, of door te klikken op de Saldo-link aan de bovenkant van iedere pagina.

U kunt ook onze veelgestelde vragen over kortingen raadplegen voor specifieke informatie over hoe en wanneer de korting op uw account wordt gecrediteerd, speciale bepalingen en voorwaarden die van toepassing zijn op bepaalde webwinkels en informatie over wanneer uw tegoed op uw rekening wordt overgemaakt.

Indien u problemen ondervindt met het kortingsplatform, of als u nog steeds wacht op bevestiging van transacties die meer dan 30 dagen oud zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via: kortingsnetwerk@winkelenensparen.nl.